Holy Ghost – Film met de Heilige Geest als regisseur

Een film met de Heilige Geest als regisseur, kan dat? Darren Wilson maakte ‘m. Zaterdag 6 september is de gratis (!) première.

Dat het een bijzondere film zou worden, stond bij voorbaat al vast. Wilson haalde geld op via een Kickstarter-campagne en nodigde het publiek uit om mee te helpen bij de productie ervan. Maar het meest opzienbarende was nog wel dat er geen script was, geen vooropgezet plan, geen reddingslijn als het fout zou gaan. Wilson liet zich slechts leiden door de Heilige Geest.

Holy Ghost is een christelijke documentaire die op zoek gaat naar de natuur van en bewijs voor de Heilige Geest. Daarvoor reisde het team heel de wereld af. Ze onderzochten de rol van de Heilige Geest in kunst, ministry en het christelijke leven. Grote namen als Michael W. Smith en Jeremy Riddle komen ook aan bod in de film.

Het resultaat is vanaf 6 september gratis voor 48 uur te bewonderen op Bethel.tv. Mis ‘m niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.