4x Big Bang graag!

Daar sta je dan voor de McDonalds. Op het menu staat een smakelijke Big Mac met een Big Tasty en Franse frietjes. Heerlijk! Je krijgt al honger als je naar de afbeeldingen van dit lekkere, doch o zo ongezonde voedsel kijkt.

Wat heeft een Big Mac met de Big Bang te maken? Nou, vrij weinig. Maar het is een heerlijk stukje voedsel dat ooit door een briljant (of just lucky?) persoon werd bedacht en op de markt werd gebracht. De Big Mac heeft ooit een schepper gehad.

Frank Pastore van de Prager Universiteit in Amerika legt zijn vinger bij een moeilijke vraag: waar komt leven vandaan? Hij argumenteert dat er minstens vier Big Bangs moeten zijn geweest. Big Bangs die wetenschap niet kan verklaren. Pastore daagt je uit om daar maar eens over na te denken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.